[Actualizat] LG G3, Orange și o Întrebare...

3.551 ori
<b>[Actualizat] LG G3, Orange și o Întrebare...</b>Nu doresc să fiu răutăcios, voi pune însă o întrebare celor care se ocupă de prețuri la Orange: De ce s-a schimbat prețul inițial al lui LG G3 de la 509 euro din data de 2 iulie la cel actual de 598 euro? &nbsp; &nbsp; Sper să primim un...

Nu doresc să fiu răutăcios, voi pune însă o întrebare celor care se ocupă de prețuri la Orange: De ce s-a schimbat prețul inițial al lui LG G3 de la 509 eurodin data de 2 iulie la cel actual de 598 euro?

Sper să primim un răspuns oficial, nu de alta, dar cititorii ne-au atras atenția și trebuie informați, deoarece feedback-ul acestora este extrem de negativ la adresa operatorului!

Orange?

[UPDATE] Răspuns oficial Orange România:

Smartphone-ul LG G3 este disponibil in magazinul online Orange pentru pre-comenzi incepand din data de 1 iulie. In perioada 1-10 iulie, pretul standard pentru telefonul LG G3 a fost afisat eronat pe https://www.orange.ro/magazin-online/, la o valoare de 509 euro. Pe 10 iulie, informatia a fost corectata. Pretul standard al acestui smartphone in oferta Orange este de 598,99 de euro (TVA inclus). Orange isi respecta angajamentul, iar clientii care au comandat telefonul intre 1 si 10 iulie il vor primi la pretul afisat in perioada respectiva. Pentru smartphone-ul LG G3 se inregistreaza in prezent pre-comenzi, urmand ca livrarile sa inceapa din 15 iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×