Primul teaser cu LG G4 este aici; telefonul va aduce o cameră foto cu deschidere (aperture) f1.8

868 ori
<b>Primul teaser cu LG G4 este aici; telefonul va aduce o cameră foto cu deschidere (aperture) f1.8</b>Luna aceasta pe data de 28, sud-coreenii de la LG vor lansa v&acirc;rful de gamă &icirc;n materie de smartphone-uri pentru acest an, și anume modelul LG G4. Astăzi, compania asiatică decide să ne ofere un preview asupra acestui device prin...

Luna aceasta pe data de 28, sud-coreenii de la LG vor lansa vârful de gamă în materie de smartphone-uri pentru acest an, și anume modelul LG G4. Astăzi, compania asiatică decide să ne ofere un preview asupra acestui device prin intermediul unui prim teaser oficial ce dezvăluia una dintre caracteristicile sale.

Deși nu avem parte de o imagine completă cu telefonul, se remarcă faptul că noul flagship LG va sosi la pachet cu o cameră foto cu deschidere (aperture) wide f/1.8. În acest moment, rivalul de la Samsung a reușit să aducă pe modelul Galaxy S6 o cameră cu deschidere f/1.9, în timp ce actualul LG G3 dispune de o cameră foto cu deschidere f/2.4.

În cazul în care nu știți ce reprezintă acest aperture (deschidere), aflați că aceasta este tehnologia prin care pozele realizate vor fi mai luminoase fără alte artificii digitale precum modificarea nivelului ISO, sau compensarea balansului de alb. Cu cât numărul F va fi mai mic, cu atât și fotografiile noastre vor fi mai luminoase.

Potrivit zvonurilor precedente, se pare că LG G4 va sosi cu un senzor foto principal de 16 megapixeli însoțit de bliț dual, OIS și laser pentru autofocus. Ne așteptăm ca în zilele viitoare LG să ne ofere mai multe astfel de teasere pentru noul smartphone pregătit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×