Sony Xperia Style este o versiune germană de Xperia T3, va costă 350 de euro

879 ori

în așteptarea lui IFA 2014 Sony a început să lanseze noi terminale, astfel că după modelul axat pe selfie Xperia C3, acum debutează și Xperia Style. Această este o versiune de Xperia T3 destinată pieței germane și ea va costă 350 de euro....

în așteptarea lui IFA 2014Sony a început să lanseze noi terminale, astfel că după modelul axat pe selfie Xperia C3, acum debutează și Xperia Style. Această este o versiune de Xperia T3 destinată pieței germane și ea va costă 350 de euro.

Sony Xperia Style este o versiune germană de Xperia T3, va costă 350 de euro

 
Produsul va sosi pe piață la finalul acestei luni, în 3 variante de culoare: alb, negru și mov, iar grosimea acestui model va fi de doar 7 mm. Lista de dotări nu sună rău pentru acest midrange, care vine cu un display de 5.3 inch cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, procesor quad core Snapdragon 400 de 1.4 GHz, 1 GB RAM și 8 GB memorie internă.

Sony Xperia Style

 
Handsetul dispune și de o cameră de 8 megapixeli, Android 4.4 KitKat și un design specific seriei Xperia. Rețineți că ecranul acestui device vine cu tehnologie Triluminous și Bravia Engine 2, iar Xperia Style mai integrează și o baterie de 2500 mAh. El va fi compatibil 4G și deocamdată a fost confirmat pentru debut prin Deutsche Telekom.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×