Sony Xperia Style este o versiune germană de Xperia T3, va costă 350 de euro

Autor:  | Publicat în:  Sony 857 ori

în așteptarea lui IFA 2014 Sony a început să lanseze noi terminale, astfel că după modelul axat pe selfie Xperia C3, acum debutează și Xperia Style. Această este o versiune de Xperia T3 destinată pieței germane și ea va costă 350 de euro....

în așteptarea lui IFA 2014Sony a început să lanseze noi terminale, astfel că după modelul axat pe selfie Xperia C3, acum debutează și Xperia Style. Această este o versiune de Xperia T3 destinată pieței germane și ea va costă 350 de euro.

Sony Xperia Style este o versiune germană de Xperia T3, va costă 350 de euro

 
Produsul va sosi pe piață la finalul acestei luni, în 3 variante de culoare: alb, negru și mov, iar grosimea acestui model va fi de doar 7 mm. Lista de dotări nu sună rău pentru acest midrange, care vine cu un display de 5.3 inch cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, procesor quad core Snapdragon 400 de 1.4 GHz, 1 GB RAM și 8 GB memorie internă.

Sony Xperia Style

 
Handsetul dispune și de o cameră de 8 megapixeli, Android 4.4 KitKat și un design specific seriei Xperia. Rețineți că ecranul acestui device vine cu tehnologie Triluminous și Bravia Engine 2, iar Xperia Style mai integrează și o baterie de 2500 mAh. El va fi compatibil 4G și deocamdată a fost confirmat pentru debut prin Deutsche Telekom.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×