Acum poti suna gratuit de pe telefonul mobil cu Truphone si Google Talk

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 3.683 ori
<b>Acum poti suna gratuit de pe telefonul mobil cu Truphone si Google Talk</b>Iata din nou telefonia mobila VoIP "in actiune", de data aceasta prin intermediul Truphone si Google Talk care va vor permite sa sunati gratuit. In cazul in care procesul prin care puteti folosi acest serviciu va este neclar, dati click pe imaginea...

Iata din nou telefonia mobila VoIP "in actiune", de data aceasta prin intermediul Truphone si Google Talk care va vor permite sa sunati gratuit. In cazul in care procesul prin care puteti folosi acest serviciu va este neclar, dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la un clip video care prezinta pasii pe care trebuie sa ii urmati:

Cele 2 servicii (Google Talk si Truphone) sunt acum interoperabile, astfel ca veti putea folosi reteaua Truphone pentru a suna orice utilizator Google Talk gratuit, dar si invers. Miscarea este neasteptata, avand in vedere faptul ca Truphone este o aplicatie mobila VoIP de sine statatoare, opusul unui client navigator VoIP, cum este Fring. Acest lucru poate insemna "doar" o sumedenie de optiuni gratuite de apelare si convorbiri, un plus major pentru orice utilizator.

De mentionat este faptul ca, atat Google Talk, cat si Truphone sunt disponibile gratuit pentru download, astfel ca, daca posedati un telefon compatibil cu aceste aplicatii le veti putea folosi oriunde si oricand. De asemenea, va mai trebui sa fiti abonati la un serviciu date (de preferat sa fie nelimitat transferul) si sa folositi o retea a unui operator de calitate. In cazul in care doriti mai multe detalii despre acest serviciu revolutionar puteti vizita blogul celor de la Truphone la aceasta adresa http://www.truphone.com/blog .

Clip Video:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×