Apple aduce suportul Microsoft Exchange pe iPhone

1.037 ori
<b>Apple aduce suportul Microsoft Exchange pe iPhone</b>Se pare ca Apple isi arata tot mai mult deschiderea catre softuri third party, dar si pentru interoperabilitatea cu aplicatii care apartin chiar si companiilor rivale. Este si cazul lui Microsoft Exchange, care va fi in curand disponibil si pe iPhone:...

Se pare ca Apple isi arata tot mai mult deschiderea catre softuri third party, dar si pentru interoperabilitatea cu aplicatii care apartin chiar si companiilor rivale. Este si cazul lui Microsoft Exchange, care va fi in curand disponibil si pe iPhone:

Conform celor de la intomobile.com, cei de la Apple cauta un "inginer de test/sincronizare Exchange extrem de motivat si priceput in domeniul comunicarii si al rezolvarii problemelor". Cam asa suna un anunt facut de compania din Cupertino, probabil si motivul pentru care zvonul despre suportul iPhone pentru Exchange si-a facut aparitia pe Internet. Inginerul cautat de producatorul lui iPhone se va alatura unei "echipe dinamice si responsabile care va verifica cele mai noi produse iPhone" Scopul acestor angajati va fi de a testa functionalitate aplicatiilor Exchange si Outlook pe iPhone".

Compania lui Steve Jobs a facut tot posibilul pentru ca terminalul sau sa atraga si oamenii de afaceri, dar lipsa suportului pentru Microsoft Exchange a reprezentat un mare minus. Odata cu implementarea suportului pentru sincronizarea iPhone cu diferitele servicii de email, telefonul produs de Apple va reusi sa concureze cu terminale preferate de oamenii de afaceri, ca BlackBerry. Un sondaj recent arata ca 98% dintre repondenti ar cumpara un iPhone, daca acesta ar suporta Exchange sau ActiveSync (rivalul conceptului iTunes). Astfel, Apple va trebui sa isi schimbe strategia sau sa gaseasca o metoda originala de a se alia subtil cu Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×