Adaptxt, o nouă soluție de input predictiv de text pentru telefoanele Android

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.790 ori
<b>Adaptxt, o nouă soluție de input predictiv de text pentru telefoanele Android</b>KeyPoint Technologies a realizat softul de introducere de text predictiv Adaptxt, care vă poate ușura experiența de scriere pe telefoanele Android. Adaptxt reprezintă o soluție inteligentă pentru introducerea de text, oferindu-vă sugestii de...

KeyPoint Technologies a realizat softul de introducere de text predictiv Adaptxt, care vă poate ușura experiența de scriere pe telefoanele Android. Adaptxt reprezintă o soluție inteligentă pentru introducerea de text, oferindu-vă sugestii de cuvinte în funcție de contextul acestora.

în plus, veți avea parte și de corectarea greșelilor de scriere și a cuvintelor care nu se potrivesc. Softul poate chiar "învața" stilul de scriere al utilizatorului, oferind astfel o experiență personalizată și reducând numărul de tastări și timpul pierdut pentru a scrie un mesaj sau mail mai lung. Aveți la dispoziție și dicționare în peste 40 de limbi, inclusiv cea romană.

KeyPoint Technologies este o companie cunoscută pe plan mondial la capitolul tehnologie a interfatelor, lingvistică și experiențe de utilizare pe terminale mobile și nu numai. Acest nume activează în domeniu de ceva timp, având în portofoliu funcții pe care azi le găsim în SwiftKey, Swype și Touchpad și pe care compania le includea pe device-uri Windows Mobile și Symbain s60 cu ani în urmă.

Găsiți aplicația Adaptxt în Android Market și o puteți descărca de aici, iar de aici puteți lua și un pachet adițional pentru limba romană.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×