Adaptxt - soluție inteligentă pentru introducerea textului În limba română pe platforma Android (video)

1.477 ori
<b>Adaptxt - soluție inteligentă pentru introducerea textului În limba română pe platforma Android (video)</b>Deși nu ducem lipsă de soluții pentru introducerea textului pe platforma Android, mă refer desigur la aplicații care înlocuiesc tastatura standard, soluția celor de la KeyPoint Technologies este cu siguranță demnă de luat în considerare. &nbsp;...

Deși nu ducem lipsă de soluții pentru introducerea textului pe platforma Android, mă refer desigur la aplicații care înlocuiesc tastatura standard, soluția celor de la KeyPoint Technologies este cu siguranță demnă de luat în considerare.

Adaptxt este disponibilă atât pentru tablete cât și smartphone-uri pe platforma Android. Aplicația se află încă în stadiul Beta, aproape de finalizare și recent a beneficiat de o actualizare care aduce multe îmbunătățiri, în special la capitolul predicție și corecție a erorilor. Trebuie să vă spun din start că am testat limba română și am fost foarte plăcut surprins de această soluție.

Adaptxt, ca și alte soluții mai cunoscute pe care vi le-am prezentat recent, include opțiunea de personalizare a predicțiilor dacă permiteți aplicației să vă învețe modalitatea de introducere a textului conectându-se la cele mai cunoscute servicii, cum ar fi Facebook, Twitter, SMS și listele de contacte. Odată instalată, aplicația vă propune să descărcați add-on-uri ce conțin diferite limbi, printre care și limba română. Ulterior puteți seta prioritatea ad-on-urilor în funcție de limba pe care o utilizați cel mai des, o opțiune foarte utilă. Din meniul dedicat mai puteți seta tema, din cele două disponibile (Dark și Bright), adăuga prescurtări ale cuvintelor (bn = bine), seta nivelul autocorecției și modul interacțiunii cu tastatura (vibrație sau sunet). în cazul dicționarului personal aveți posibilitatea să faceți backup pe card SD.

Adaptxt

Cum am spus la început, aplicația Adaptxt funcționează foarte bine, oferă predicții și corecție bune pentru limba română, inclusiv diacritice. Soluția, este disponibilă gratuit pe Store. Nu uitați să instalați și pachetul adițional pentru limba noastră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×