OfficeSuite Pro 6+ acum la un super preț de doar 1 dolar În Google Play Store!

1.143 ori
<b>OfficeSuite Pro 6+ acum la un super preț de doar 1 dolar În Google Play Store!</b>Azi avem o reducere incredibilă pentru voi, cea a lui OfficeSuite Pro 6+, una dintre cele mai populare aplicații pentru Android, care permite editarea de documente Office. De la prețul de 14.99 dolari, acum aplicația costă doar 99 de cenți, o...

Azi avem o reducere incredibilă pentru voi, cea a lui OfficeSuite Pro 6+, una dintre cele mai populare aplicații pentru Android, care permite editarea de documente Office. De la prețul de 14.99 dolari, acum aplicația costă doar 99 de cenți, o reducere uriașă pentru standardele Play Store.

Oferta e valabilă până pe 4 iulie, Ziua Independenței în SUA și mă aștept să mai existe reduceri de acest gen. Aplicația permite editarea, crearea, imprimarea și partajarea de documente Word, fișiere Excel și PowerPoint și asta de pe telefonul sau tableta Android. Aplicația suporta și deschiderea de PDF-uri și vine cu un browser pentru fișiere și suport pentru servicii precum DropBox, Box, Google Docs și SugarSync. OfficeSuite Pro este o aplicație care vine preinstalata pe mai mult de 50 de milioane de terminale mobile din întreaga lume, deci este foarte populară.

Nouă versiune oferă compatibilitate cu fonturile Microsoft Office, headere și footere în documente Word, numerotarea paginilor în documente și o metodă de editare rapidă în PowerPoint. în Excel aveți 240 de funcții unice, iar aplicația este optimizata pentru rularea pe Android 4.0. Puteți deschide și atașamente de email foarte ușor cu acest software. îl puteți descărca direct de aici, din Play Store.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×