Adio i-mate... criza face inca o victima

Autor:  | Publicat în:  i-mate 887 ori
<b>Adio i-mate... criza face inca o victima</b>Producatorul de smartphone-uri i-mate tocmai a cazut victima crizei, in ciuda zvonurilor ca aceasta s-ar apropia de final. Compania, condusa de Jim Morrison (doar o coincidenta de nume cu solistul The Doors, nu va faceti griji) si-a inchis astazi sediul...

Producatorul de smartphone-uri i-mate tocmai a cazut victima crizei, in ciuda zvonurilor ca aceasta s-ar apropia de final. Compania, condusa de Jim Morrison (doar o coincidenta de nume cu solistul The Doors, nu va faceti griji) si-a inchis astazi sediul principal din Dubai.

Angajatii i-mate au fost indemnati sa isi ia un concediu obligatoriu si neplatit de 2 luni intr-un e-mail trimis miercurea trecuta. Deja urmatoarea zi lucrurile se inrautisera, iar biroul era inchis, angajatii afland dura realitate: i-mate era pe cale sa se inchida.

Ultimul telefon lansat de companie a fost modelul ultra-rezistent 810-F, iar printre terminalele producatorului se mai numara si i-mate 8150 si 6150. Initial i-mate rebranduia produse HTC si le vindea , descurcandu-se foarte bine in aceasta initiativa, dar apoi lucrurile s-au complicat si produsele lor nu au mai iesit in evidenta.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×