Adio i-mate... criza face inca o victima

Autor:  | Publicat în:  i-mate 954 ori
<b>Adio i-mate... criza face inca o victima</b>Producatorul de smartphone-uri i-mate tocmai a cazut victima crizei, in ciuda zvonurilor ca aceasta s-ar apropia de final. Compania, condusa de Jim Morrison (doar o coincidenta de nume cu solistul The Doors, nu va faceti griji) si-a inchis astazi sediul...

Producatorul de smartphone-uri i-mate tocmai a cazut victima crizei, in ciuda zvonurilor ca aceasta s-ar apropia de final. Compania, condusa de Jim Morrison (doar o coincidenta de nume cu solistul The Doors, nu va faceti griji) si-a inchis astazi sediul principal din Dubai.

Angajatii i-mate au fost indemnati sa isi ia un concediu obligatoriu si neplatit de 2 luni intr-un e-mail trimis miercurea trecuta. Deja urmatoarea zi lucrurile se inrautisera, iar biroul era inchis, angajatii afland dura realitate: i-mate era pe cale sa se inchida.

Ultimul telefon lansat de companie a fost modelul ultra-rezistent 810-F, iar printre terminalele producatorului se mai numara si i-mate 8150 si 6150. Initial i-mate rebranduia produse HTC si le vindea , descurcandu-se foarte bine in aceasta initiativa, dar apoi lucrurile s-au complicat si produsele lor nu au mai iesit in evidenta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×