Adio Nexus One... din nou! Google nu mai ofera suport pentru acest telefon

1.219 ori
<b>Adio Nexus One... din nou! Google nu mai ofera suport pentru acest telefon</b>Au trecut cateva saptamani bune de cand Google a anuntat ca nu va mai vinde terminalul Nexus One si iata ca ajungem la etapa a doua a "trecerii in rezerva" a handsetului: oprirea suportului sau tehnic. &nbsp; Google tocmai a anuntat ca nu va mai oferi...

Au trecut cateva saptamani bune de cand Google a anuntat ca nu va mai vinde terminalul Nexus One si iata ca ajungem la etapa a doua a "trecerii in rezerva" a handsetului: oprirea suportului sau tehnic.

Google tocmai a anuntat ca nu va mai oferi suport tehnic pentru acest telefon, poate primul smartphone Android care a impresionat cu adevarat. In cazul in care sunteti curiosi, un apel la numarul serviciului de suport tehnic pentru Nexus One porneste un mesaj vocal care va redirectioneaza catre echipa de suport HTC.

Probabil aceasta companie va mai oferi cateva luni suport pentru faimosul handset, urmand ca apoi sa ne descurcam si singuri... sau sa achizitionam alt model Android. Desi a trecut aproape un an de cand N1 a fost pus in vanzare, nu am vazut inca un succesor pentru acest smartphone... si la urma urmei, de ce ar fi unul, cand exista modele Android ca Moto Droid sau Samsung Galaxy S pe piata?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×