Adio Windows Mobile 6.x Marketplace! Încetează funcționarea pe 9 mai

1.007 ori
<b>Adio Windows Mobile 6.x Marketplace! Încetează funcționarea pe 9 mai</b>Platforma Windows Phone se apropie de aniversarea a doi ani și a venit acum și momentul ca Windows Mobile 6.x Marketplace să fie "casat". Astfel, aflăm că începând de pe 9 mai, browsingul, achizițiile și downloadurile din acest serviciu vor fi...

Platforma Windows Phone se apropie de aniversarea a doi ani și a venit acum și momentul ca Windows Mobile 6.x Marketplace să fie "casat". Astfel, aflăm că începând de pe 9 mai, browsingul, achizițiile și downloadurile din acest serviciu vor fi oprite.

Rețineți totuși că aplicațiile și jocurile deja instalate vor continua să funcționeze, dar utilizatorii sunt îndemnați să își facă actualizările necesare cât mai rapid, deoarece ele nu vor mai fi furnizate după data fatidică. Acesta este sfârșitul unei ere și începutul alteia, poate și momentul ca ultimii utilizatori Windows Mobile să realizeze că a venit momentul tranziției. îmi amintesc de primele telefoane Xperia de la Sony (Ericsson), care rulau Windows Mobile... cât potențial aveau!

și când ne gândim că azi Xperia este echivalentul lui Android și a atins succesul prin acest OS. Acum ne pregătim de sosirea lui Windows Phone Apollo, care se zvonește că va unifica funcțiile lui Windows Phone 7 cu cele din Windows 8. Până atunci avem acum cerințe minime mai scăzute în universul Windows Phone, astfel că ne așteptam la o invazie de terminale low end cu 256 MB RAM și camere de 3 MP. și închei cu o întrebare fundamentală: utilizatorii primelor terminale Windows Phone vor putea face upgrade la Apollo?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×