Android 4.0 pe Samsung Galaxy S II pe 10 martie! Uite update-ul, nu e update-ul... zvon infirmat!

1.601 ori
<b>Android 4.0 pe Samsung Galaxy S II pe 10 martie! Uite update-ul, nu e update-ul... zvon infirmat!</b>După ce Pocketnow&nbsp;și alte zeci de site-uri anunță cu mult entuziasm ca pe 10 martie utilizatorii lui Samsung Galaxy S II vor primi în mod oficial actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich (conform Samsung Filipine), a venit Samsung și a...

După ce Pocketnow și alte zeci de site-uri anunță cu mult entuziasm ca pe 10 martie utilizatorii lui Samsung Galaxy S II vor primi în mod oficial actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich (conform Samsung Filipine), a venit Samsung și a infirmat informația, stricând ziua posesorilor "telefonului anului 2011".

Chiar ieri primea Android 4.0 și HTC Sensation XE în țările nordice, dând startul unui val de actualizări, care în mod sigur îl va include și pe HTC Sensation și poate și device-urile Samsung se vor trezi la viață. în ce privește Galaxy S II, aflați că actualizarea la Android ICS va aduce și un nou TouchWiz UI, spre dezamăgirea mea, deoarece nu prea mă încântă această interfață. Același update pare a fi destinat în prima fază posesorilor de terminale deblocate, deci nu vândute prin operatori.

Cât despre infirmarea celor de la Samsung, contul oficial de Twitter al companiei a postat faptul că informația publicată în prima fază de Samsung Filipine (cea referitoare la actualizarea pe 10 martie) este eronată. Povestea îmi amintește despre informațiile contradictorii cu privire la Galaxy S, care în prima fază se zvonea că va primi Android 4.0, apoi Samsung a infirmat, apoi s-a vorbit despre un Value Pack software înlocuitor, apoi Samsung a infirmat din nou. Puțină claritate vă rugăm!

Preț Samsung I9100 Galaxy S II în magazinele online:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×