Adio Zapp! Zapp renunță la serviciile de voce din România, va continua totuși să furnizeze servicii 3G

Autor:  | Publicat în:  Zapp 1.088 ori
<b>Adio Zapp! Zapp renunță la serviciile de voce din România, va continua totuși să furnizeze servicii 3G</b>Istoria celor de la Zapp a ajuns la final, compania anunțând că va înceta furnizarea de servicii de comunicații electronice oferite de Telemobil prin rețeaua CDMA EV-DO. &nbsp; Zapp mulțumește clienților și partenerilor care i-au fost alături...

Istoria celor de la Zapp a ajuns la final, compania anunțând că va înceta furnizarea de servicii de comunicații electronice oferite de Telemobil prin rețeaua CDMA EV-DO.

Zapp mulțumește clienților și partenerilor care i-au fost alături printr-o scrisoare deschisă. Motivul încetării de furnizare a serviciilor este că din data de 24 martie 2013 va expira licența CDMA 450 MHz 1xEV-DO deținută de Telemobil SA (Zapp), astfel va trebui eliberată frecvență. Asta înseamnă că Zapp nu va mai oferi servicii mobile de voce, SMS sau servicii de date cu valoare adăugată serviciilor de voce sau date.

Aparatele companiei, atât telefoanele, cât și modemurile utilizate în rețeaua Telemobil nu vor mai putea fi folosite în altă rețea mobilă din România, având în vedere incompatibilitatea de frecvență. Telemobil va continua să ofere servicii de date 3G UMTS în frecvența de 2100 MHz, oferind acces la Internet cu viteză superioară. Ați fost clienți Zapp? Dacă da, cum vi s-au părut serviciile lor?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×