Adobe Photoshop este disponibil acum pe iPhone, gratuit!

Autor:  | Publicat în:  Software 1.862 ori
<b>Adobe Photoshop este disponibil acum pe iPhone, gratuit!</b>Adobe tocmai a lansat o versiune gratuita a celebrului sau soft Photoshop pentru Apple iPhone, oferind impatimitilor de editare foto o sansa de a se "juca" cu imaginile chiar si din mers. Aplicatia ocupa doar 3.9 MB si seste disponibila aici. Iata ca...

Adobe tocmai a lansat o versiune gratuita a celebrului sau soft Photoshop pentru Apple iPhone, oferind impatimitilor de editare foto o sansa de a se "juca" cu imaginile chiar si din mers.

Aplicatia ocupa doar 3.9 MB si seste disponibila aici. Iata ca Adobe si Apple se pot intelege asupra unui soft, se pare, cu toate ca implementarea tehnologiei Flash pe terminalul companiei din Cupertino este inca departe. Pe cand si alte softuri gen Corel, Indesign, Dreamweaver sau Irfanview pe faimosul telefon?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×