Adobe retrage Flash pentru Android

1.948 ori
<b>Adobe retrage Flash pentru Android</b>Flash pentru Android va fi retras din Google Play și nu va mai putea fi instalat pe niciun smartphone nou. A ajuns oficial la sfârșit. Prima lovitură dată Flash a fost la inițiativa Apple care nu a mai inclus suport pentru acest software pe iPhone...

Flash pentru Android va fi retras din Google Play și nu va mai putea fi instalat pe niciun smartphone nou. A ajuns oficial la sfârșit. Prima lovitură dată Flash a fost la inițiativa Apple care nu a mai inclus suport pentru acest software pe iPhone și iPad. Motivația era legată de numeroasele bug-uri adiacente.

Anunțul că nu vor mai susține flash player-ul pentru smartphone a venit prin noiembrie odată cu lansare Android 4.0 Ice Cream Sandwich și a smartphone-ului Samsung Galaxy Nexus. Se poate spune că au pierdut lupta cu standardul HTML5.

Niciun smartphone nou nu va mai primi Flash în mod oficial, aplicația fiind retrasă din Google Play, dar cei care îl au instalat îl pot utiliza în continuare și vor mai primi update-uri, mai ales la unele legate de securitate. Adobe a declarat că se va focusa pe gaming, premium video și vor lucra în continuare la Flash pentru PC.

Site-urile care au mult conținut flash ar trebui să se gândească la o versiune mobilă compatibilă sau să renunțe la elementele flash dacă vor să dea bine și pe un smartphone sau tabletă cu Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×