O imagine cu un panou frontal de la un smartphone Nokia cu Windows Phone 8 a apărut pe web

1.258 ori
<b>O imagine cu un panou frontal de la un smartphone Nokia cu Windows Phone 8 a apărut pe web</b>Nokia pregătește telefoanele cu Windows Phone 8 într-un ritm intens. Acolo este speranța lor că vor reîncepe să conteze pe piața smartphone-urilor, să lupte de la egal la egal cu telefoanele Android și iOS în preferințele clienților. &nbsp; A...

Nokia pregătește telefoanele cu Windows Phone 8 într-un ritm intens. Acolo este speranța lor că vor reîncepe să conteze pe piața smartphone-urilor, să lupte de la egal la egal cu telefoanele Android și iOS în preferințele clienților.

A apărut pe web o imagine cu un panou frontal de la un smartphone Nokia ce se spune că ar fi cu Windows Phone 8. Diagonala display-ului este de 4.3 inch ca la Nokia Lumia 900. Se spune că nu ar fi un smartphone de top ci unul mid-range.

Observ forme mai rotunjite ce-mi amintesc puțin sau aduc a Samsung Galaxy S III. Poate că sunt doar cârcotaș, dar seria Lumia aducea forme ceva mai rectangulare. Există mai multe variante de luat în seamă pentru rezoluție: HD, 480x800 pixeli.

Ar fi prea devreme să tragem concluzii doar pe baza unui panou frontal care în cele din urmă se poate dovedi și un fals făcut spre a atrage atenția asupra unui site / blog de tehnologie. Există un oarecare interes pentru telefoanele cu WP8, iar Nokia și Microsoft ar trebui să livreze performanță, design, preț decent în raport cu hardware-ul inclus și atunci ar avea o șansă în fața concurenței care-i bine pusă la punct.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×