O imagine cu un panou frontal de la un smartphone Nokia cu Windows Phone 8 a apărut pe web

1.277 ori
<b>O imagine cu un panou frontal de la un smartphone Nokia cu Windows Phone 8 a apărut pe web</b>Nokia pregătește telefoanele cu Windows Phone 8 într-un ritm intens. Acolo este speranța lor că vor reîncepe să conteze pe piața smartphone-urilor, să lupte de la egal la egal cu telefoanele Android și iOS în preferințele clienților. &nbsp; A...

Nokia pregătește telefoanele cu Windows Phone 8 într-un ritm intens. Acolo este speranța lor că vor reîncepe să conteze pe piața smartphone-urilor, să lupte de la egal la egal cu telefoanele Android și iOS în preferințele clienților.

A apărut pe web o imagine cu un panou frontal de la un smartphone Nokia ce se spune că ar fi cu Windows Phone 8. Diagonala display-ului este de 4.3 inch ca la Nokia Lumia 900. Se spune că nu ar fi un smartphone de top ci unul mid-range.

Observ forme mai rotunjite ce-mi amintesc puțin sau aduc a Samsung Galaxy S III. Poate că sunt doar cârcotaș, dar seria Lumia aducea forme ceva mai rectangulare. Există mai multe variante de luat în seamă pentru rezoluție: HD, 480x800 pixeli.

Ar fi prea devreme să tragem concluzii doar pe baza unui panou frontal care în cele din urmă se poate dovedi și un fals făcut spre a atrage atenția asupra unui site / blog de tehnologie. Există un oarecare interes pentru telefoanele cu WP8, iar Nokia și Microsoft ar trebui să livreze performanță, design, preț decent în raport cu hardware-ul inclus și atunci ar avea o șansă în fața concurenței care-i bine pusă la punct.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×