Află În direct de la Google ce ne rezervă Android 2.4 cu ocazia Google I/O

Autor:  | Publicat în:  Google 1.569 ori
<b>Află În direct de la Google ce ne rezervă Android 2.4 cu ocazia Google I/O</b>Google are pregătit un eveniment important în luna mai, sub numele de I/O, această serie de conferințe desfășurându-se în zilele de 10 și 11 ale lunii următoare. Având în vedere ca biletele pentru Google I/O s-au vândut în 59 de minute, vor...

Google are pregătit un eveniment important în luna mai, sub numele de I/O, această serie de conferințe desfășurându-se în zilele de 10 și 11 ale lunii următoare. Având în vedere ca biletele pentru Google I/O s-au vândut în 59 de minute, vor exista mulți developeri care vor trebui să se mulțumească cu fluxul informațional de la eveniment. Ei bine, gigantul motoarelor de căutare le vine în întâmpinare, printr-un live stream pus la dispoziție aici.

I/O se va desfășura în San Francisco, la Centrul Moscone, care a găzduit și câteva lansări Apple în ultimii ani. în 2011, fie că e vorba de discursuri, sesiuni de teste sau de conferințe de presă, veți avea totul la dispoziție live și în toată lumea. începând din data de 10 mai, pagina Home Google I/O va deveni I/O Live, un mecanism de vizualizare a tot ce se întâmplă în Centrul Moscone.

în fiecare zi, de la ora locală 9:00 am, până la 6:00 pm, veți beneficia de un live stream și apoi de înregistrări ale discursurilor, cu subtitrare inclusă în următoarele zile. Conținuturile media vor fi disponibile în format HD și veți avea la dispoziție subtitrări în toate limbile suportate în Google translate.

în plus, utilizatorii vor putea pune întrebări dezvoltatorilor din programul Sandbox, care vor alege cele mai votate întrebări pentru a le oferi răspunsuri. E foarte posibil ca în cadrul ediției I/O din acest an să asistăm și la debutul lui Android 2.4, dar vom afla asta în mai!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×