Samsung Galaxy S II În România din mai, Începând cu a doua jumătate a lunii!

4.070 ori
<b>Samsung Galaxy S II În România din mai, Începând cu a doua jumătate a lunii!</b>După ce ieri aflam că Samsung Galaxy S II, primul telefon dual core al companiei asiatice va sosi în Europa în aprilie, iată că astăzi ne este confirmat oficial că terminalul va debuta în țara noastră în a doua jumătate a lunii mai. &nbsp;...

După ce ieri aflam că Samsung Galaxy S II, primul telefon dual core al companiei asiatice va sosi în Europa în aprilie, iată că astăzi ne este confirmat oficial că terminalul va debuta în țara noastră în a doua jumătate a lunii mai.

Vă reamintim că smartphone-ul a fost prezentat pentru prima oară la Mobile World Congress, în Barcelona, unde am avut șansa de a-l admira în acțiune. Ba chiar a fost nevoie că editorul nostru video și trimisul la MWC 2011, Zsolt Tamassy să ceară unui reprezentant Samsung să înlăture bateria lui Galaxy S II, terminalul fiind prea subțire și ușor.

Telefonul măsoară doar 8.5 mm în grosime, cântărește 116 grame și vine cu un display Super AMOLED Plus capacitiv de 4.3 inchi. De asemenea, deși a fost prezentat inițial cu procesor dual core de 1 GHz, ieri am aflat că Samsung va lansa smartphone-ul cu procesorul Exynos de 1.2GHz.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×