Afla-ti codul PUK din MyVodafone

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 6.545 ori
<b>Afla-ti codul PUK din MyVodafone</b>Vodafone a lansat acum optiunea de vizualizare a propriului cod PUK prin MyVodafone, o functie foarte utila pentru clientii neglijenti, grabiti sau care pur si simplu sunt la primul contact cu telefonul mobil si cu ideea de PIN. Daca ati tastat codul PIN...

Vodafone a lansat acum optiunea de vizualizare a propriului cod PUK prin MyVodafone, o functie foarte utila pentru clientii neglijenti, grabiti sau care pur si simplu sunt la primul contact cu telefonul mobil si cu ideea de PIN.

Daca ati tastat codul PIN gresit de 3 ori, telefonul va va cere codul PUK, care pana acum era destul de greu de obtinut, dar iata ca procesul e mult simplificat datorita optiunii din contul MyVodafone. Dupa ce ati intrat in cont, accesati sectiunea "Factura si servicii", apoi meniul "Detalii cont", submeniul "Codul meu PUK".

Daca sunteti administratorul contului unei companii, veti putea vizualiza codurile PUK ale tuturor abonatilor corespunzatori acelui cont, din meniul anterior mentionat. Accesati MyVodafone acum.

Sursa: Vodafone.ro

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×