Nokia lanseaza telefonul QWERTY business E63

3.396 ori
<b>Nokia lanseaza telefonul QWERTY business E63</b>Nokia tocmai a anuntat telefonul E63, un handset destinat mesageriei, care se alatura lui E71 in segmentul de telefoane cu tastatura QWERTY. Noul terminal va fi disponibil in urmatoarele saptamani la pretul de 199 euro, fara taxe si reduceri. Handsetul...

Nokia tocmai a anuntat telefonul E63, un handset destinat mesageriei, care se alatura lui E71 in segmentul de telefoane cu tastatura QWERTY. Noul terminal va fi disponibil in urmatoarele saptamani la pretul de 199 euro, fara taxe si reduceri.

Handsetul suporta conectivitate Wi-Fi si foloseste Mail for Exchange, incluzand si taste dedicate, ce permit accesul direct la Calendar, email si contacte. Exista si o tasta "mod" pe E63, care ii permite handsetului sa treaca de la modul corporate mail, la cel personal, in care puteti vizualiza imagini cu persoanele apropiate, mailuri personale si shortcuturi catre blogurile si site-urile preferate.

Toate trasaturile lui E63 sunt rezultatul direct al feedbackului pozitiv obtinut de catre Nokia de la publicul care a testat modelul E71, astfel ca experienta sa de utilizare va fi grozava. Cel mai nou terminal Nokia din seria E soseste cu Files on Ovi, un serviciu care permite utilizatorilor sa acceseze fisiere de pe PC-ul lor de la distanta, chiar si cu computerul inchis. Fiecare nou telefon Nokia soseste cu 1GB spatiu de stocare gratuit prin Files on Ovi.

Nokia E63 Ruby

E63 va fi disponibil in variante de culoare rosie sau albastra si va suporta inregistrare video, va include un display landscape, suport pentru Nokia Music Store, un jack audio de 3.5 mm si mii de aplicatii.

Sursa: Gsmdome.com

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×