Aflăm specificațiile smartphone-urile Moto G5S+ și Moto X4; aparent, vor fi lansate până la sfârșitul lunii

1.379 ori
<b>Aflăm specificațiile smartphone-urile Moto G5S+ și Moto X4; aparent, vor fi lansate până la sfârșitul lunii</b>Potrivit unor informații proaspăt sosite în mediul online se pare că debutul smartphone-urilor Motorola Moto X4 și Motorola Moto G5S+ va avea loc spre sfârșitul acestei luni. Aflăm totodată și câteva dintre dotările hardware ce ni se vor oferi la pachet

Prin intermediul leaker-ului  Andri Yatim aflăm astăzi câteva dintre dotările pe care noile smartphone-uri Motorola Moto G5S+ și Motorola Moto X4 ni le vor oferi la pachet. Acestea sunt dispozitive din zona mid-range și aparent ar urma să fie lansate oficial chiar sper sfârșitul acestei luni. Ambele vor rula sistemul de operare Android 7.0 Nougat și specificațiile hardware le aflați din rândurile de mai jos!

Moto G5S+

Motorola Moto G5S+

Acesta va sosi într-o carcasă metalică unibody la interiorul căreia vom regăsi o baterie de 3068 mAh și procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 626. Primim un GPU Adreno 506, un display de 5.5 inch, o cameră duală pe spate cu bliț dual-tone și un scanner de amprente amplasat frontal sub forma unui buton home. Telefonul va fi disponibil pe auri, gri și argintiu la un preț cuprins între 295 și 310 dolari.

Moto X4

Cât despre Motorola Moto X4, acesta ne va oferi un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660, un GPU Adreno 512 și 4 GB memorie RAM. Vom avea la dispoziție 64 GB pentru stocare, o cameră foto duală de 13 megapixeli pe spate și la interior o generoasă baterie de 3800 mAh. De asemenea, spre deosebire de Moto G5S+, acesta de față ne va oferi și certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×