Motorola Moto X4 ar urma să fie lansat pe 30 iunie; un alt smartphone cu procesor Snapdragon 660!

905 ori
<b>Motorola Moto X4 ar urma să fie lansat pe 30 iunie; un alt smartphone cu procesor Snapdragon 660!</b>Câteva dintre dotările hardware ale lui Motorola Moto X4 ne-au fost dezvăluite anterior prin intermediull unei prezentări oficiale a companiei, moment în care apăreau detalii și despre celelalte smartphone-uri Moto ce vor debuta în acest an pe piață.

Cu doar câteva săptămâni în urmă am aflat câteva dintre dotările smartphone-ului Moto X4 chiar prin intermediul unei prezentări oficiale pe care Motorola a susținut-o cu ușile închise. Acest lucru nu a împiedicat totuși dezvăluirea informațiilor prezentate la fața locului și tot atunci descopeream ce alte terminale cu logo-ul Motorola vor mai ajunge pe piață în cursul acestui an.

Moto X4

Astăzi revenim asupra lui Motorola Moto X4 pentru că apare în ecuație și o presupusă dată de lansare - 30 iunie. În această din urmă zi se pare că îl vom vedea oficial la față pe Moto X4, telefon cu display Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660 și 4 GB RAM. Vom avea și certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf și aparent un corp unibody complet metalic sau cu suprafețe față-verso din sticlă.

Smartphone-ul va beneficia de o cameră duală și de o generoasă baterie de 3800 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă. Încă nu se știu detalii despre preț, dar cel puțin cunoaștem faptul că noul model din seria X a celor de la Motorola va fi mai performant decât recent lansatul Moto Z2 Play!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×