Motorola Moto X4 ar urma să fie lansat pe 30 iunie; un alt smartphone cu procesor Snapdragon 660!

890 ori
<b>Motorola Moto X4 ar urma să fie lansat pe 30 iunie; un alt smartphone cu procesor Snapdragon 660!</b>Câteva dintre dotările hardware ale lui Motorola Moto X4 ne-au fost dezvăluite anterior prin intermediull unei prezentări oficiale a companiei, moment în care apăreau detalii și despre celelalte smartphone-uri Moto ce vor debuta în acest an pe piață.

Cu doar câteva săptămâni în urmă am aflat câteva dintre dotările smartphone-ului Moto X4 chiar prin intermediul unei prezentări oficiale pe care Motorola a susținut-o cu ușile închise. Acest lucru nu a împiedicat totuși dezvăluirea informațiilor prezentate la fața locului și tot atunci descopeream ce alte terminale cu logo-ul Motorola vor mai ajunge pe piață în cursul acestui an.

Moto X4

Astăzi revenim asupra lui Motorola Moto X4 pentru că apare în ecuație și o presupusă dată de lansare - 30 iunie. În această din urmă zi se pare că îl vom vedea oficial la față pe Moto X4, telefon cu display Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660 și 4 GB RAM. Vom avea și certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf și aparent un corp unibody complet metalic sau cu suprafețe față-verso din sticlă.

Smartphone-ul va beneficia de o cameră duală și de o generoasă baterie de 3800 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă. Încă nu se știu detalii despre preț, dar cel puțin cunoaștem faptul că noul model din seria X a celor de la Motorola va fi mai performant decât recent lansatul Moto Z2 Play!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×