Age of Empires World Domination vine pe mobil și tabletă la vară (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 861 ori
<b>Age of Empires World Domination vine pe mobil și tabletă la vară (Video)</b>Faimosul joc de strategie Age of Empires va fi lansat într-o nouă versiune pe mobil și tableta la vară, fiind disponbil pe cele 3 mai platforme: Android, iOS și Windows Phone. Hai să aflăm ce ne rezervă noul RTS! &nbsp; Din câte văd în...

Faimosul joc de strategie Age of Empires va fi lansat într-o nouă versiune pe mobil și tableta la vară, fiind disponbil pe cele 3 mai platforme: Android, iOS și Windows Phone. Hai să aflăm ce ne rezervă noul RTS!

Din câte văd în trailerul sau grafică arata puțin mai bine decât la Age of Empires 2, iar printre civilizațiile cu care putem juca se număra vikingii, celții, francii sau hunii, fiecare cu eroii săi. Jocul este dezvoltat de către companie KLab din Japonia, care are în portofoliu și titluri că Fantastic Eleven, Crystal Casters și Lord of the Dragons.

KLab pare a fi optat pentru o grafică bidimensională și care dă senzația de comic book. Vom juca cu Ioana D'arc, Regele Arthur și alți eroi și sper că acest titlu nu va fi premium, pentru a-l putea juca liniștiți, fără limitări. Un preț de 2-3 euro ar fi suficient pentru acest joc clasic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×