Hopeless 2 Cave Escape Review (Sony Xperia Z5): bloburi traumatizate într-un endless runner perceput ca anti-minion (Video)

1.501 ori
<b>Hopeless 2 Cave Escape Review (Sony Xperia Z5): bloburi traumatizate într-un endless runner perceput ca anti-minion (Video)</b>Creaturile din jocurile Hopeless sunt un fel de anti-minioni, pentru că sunt diabolice, traumatizate şi se confruntă cu monştri oribili. Am testat jocul Hopeless pe Xperia E4 şi revenim cu Hopeless 2: Cave Escape pe Sony Xperia Z5

Creaturile din jocurile Hopeless sunt un fel de anti-minioni, pentru că sunt diabolice, traumatizate şi se confruntă cu monştri oribili. Am testat jocul Hopeless pe Xperia E4 şi revenim cu Hopeless 2: Cave Escape pe Xperia Z5. Jocul e gratuit in Play Store şi devine un endless runner de această dată.

În precedentul joc trebuia doar să stăm pe loc în întuneric şi să tragem în siluete ce veneau din întuneric. Ele puteau fi blobi ce trebuie salvaţi, sau monştri hidoşi. Aici vom naviga într-un cărucior minier pe o cale ferată şi din întuneric vor apărea aceleaşi siluete, dar creaturile sunt mai variate. În continuare putem împuşca un blob din greşeală şi primim acum arme foarte variate, de la harpon şi pistol la SMG şi shotgun.

Review joc Hopeless 2 Cave Escape, prezentat pe Sony Xperia Z5

Veţi face doar tap pe ecran pentru a trage într-o anumită direcţie şi practic puteţi apăsa oriunde. Ideea este să ajungeţi la final de nivel cu cât mai multe creaturi galbene salvate în căruciorul minier. Primiţi 3 stele şi bani, cheltuiţi pe arme, gadgeturi şi upgrade-uri. Există şi obstacole în cale şi foarte multe nivele, extrem de scurte, sub un minut ca durată.

Ele sunt şi foarte repetitive, ceea ce poate fi o problemă. Totuşi m-am distrat cu jocul şi conceptul e drăguţ şi diferit de alte runnere. Lansat în noiembrie 2015, Hopeless 2 primeşte nota 8.1 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui Sony Xperia Z5 îl puteți afla de pe MarketOnline.ro.

Review joc Hopeless 2 Cave Escape, prezentat pe Sony Xperia Z5

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×