Dropbox lansează Mailbox pentru Android cu Auto Swipe, vine În curând și Mailbox pentru desktop

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 800 ori
<b>Dropbox lansează Mailbox pentru Android cu Auto Swipe, vine În curând și Mailbox pentru desktop</b>Dropbox a cumpărat cu ceva vreme în urma aplicația Mailbox care se ocupă de administrarea mailurilor pe iOS, iar astăzi încep să se vadă roadele achiziției. Astfel, Dropbox lansează Mailbox for Android și oferă un preview al versiunii beta a...

Dropbox a cumpărat cu ceva vreme în urma aplicația Mailbox care se ocupă de administrarea mailurilor pe iOS, iar astăzi încep să se vadă roadele achiziției. Astfel, Dropbox lansează Mailbox for Android și oferă un preview al versiunii beta a aplicației pentru desktop.

Aceeași companie a prezentat și o nouă funcție Auto Swipe care le permite utilizatorilor să arhiveze nu doar mailurile nedorite primite acum, ci și pe cele viitoare. Dropbox a avut un eveniment de presă în San Francisco, ocazie cu care a făcut toate aceste anunțuri. Am aflat și că serviciul său principal are 275 de milioane de utilizatori și că lucrează la o integrare a suportului pentru Word, Excel și Powerpoint.

Dropbox lansează Mailbox pentru Android cu Auto Swipe, vine În curând și Mailbox pentru desktop

Pe Android Mailbox funcționează cam ca pe iOS, iar pe PC Mailbox va permite să folosiți trackpadul pentru control prin gesturi. Se remarcă aici o interfață minimalista, iar dacă vă tentează acest soft pe deskop vă puteți înscrie pentru acces aici.

Puteți descărca Mailbox pentru Android aici și sincer să fiu Gmail cam are motive să se teamă, deoarece aplicația arată tare bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×