Agentia McCann PR lanseaza brandul HTC in Romania

Autor:  | Publicat în:  Advertising 1.320 ori
<b>Agentia McCann PR lanseaza brandul HTC in Romania</b>Iqads ne informeaza ca McCann PR, una dintre cele mai celebre agentii de advertising se ocupa de gestionarea lansarilor HTC, atat la nivel global, cat si in Romania. Acesta nu este singurul client din industria IT al celor de la McCann, iar asocierea...

Iqads ne informeaza ca McCann PR, una dintre cele mai celebre agentii de advertising se ocupa de gestionarea lansarilor HTC, atat la nivel global, cat si in Romania.

Acesta nu este singurul client din industria IT al celor de la McCann, iar asocierea celor de la HTC cu aceasta agentie a dus la lansarea celebrului Touch Diamond in Romania. Printre cei mai importanti clienti ai acestei agentii se numara: Microsoft Romania, Ericsson Teleroute, Konica Minolta, Coca-Cola Romania, Coca-Cola HBC, Kandia Excelent, Tnuva, Heineken, Subaru Motors Trading. Suntem curiosi daca aceasta companie se va ocupa si de lansarea mult-asteptatului Sony Ericsson XPERIA X1 in Romania, de vreme ce handsetul este de asemenea fabricat de catre HTC.

Echipa specializata in tehnologie a celor de la McCann si-a declarat entuziasmul pentru aceasta colaborare, dorind sa dezvolte brandul HTC pe piata romaneasca. Acum, doar vanzarile ne vor spune daca obiectivul a fost sau nu realizat, dar doar peste un trimestru sau doua. Intre timp, asteptam cu nerabdare lansarea autohtona a variantelor lui HTC Raphael.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×