Android Scan, una dintre aplicatiile cele mai utile ale platformei Google

Autor:  | Publicat în:  Software 1.584 ori
<b>Android Scan, una dintre aplicatiile cele mai utile ale platformei Google</b>Android Scan este una dintre aplicatiile castigatoare ale competitiei Android Developer Challenge, pe care v-o prezentam cu cateva saptamani in urma, mentionand lista castigatorilor. Scan este o aplicatie Android care analizeaza orice cod de bare si...

Android Scan este una dintre aplicatiile castigatoare ale competitiei Android Developer Challenge, pe care v-o prezentam cu cateva saptamani in urma, mentionand lista castigatorilor. Scan este o aplicatie Android care analizeaza orice cod de bare si afiseaza pretul si date despre respectivul produs.

Printre feature-urile acestui soft util se numara recunoastere automata a codurilor de bare, folosind camera telefonului ce ruleaza Android. De asemenea, Scan va afisa coperti de CD-uri, DVD-uri sau carti impreuna cu recenzii detaliate, preluate direct de pe Amazon.com. Aceeasi aplicatie va cauta in peste 12 magazine produsul dorit de client, magazinele fiind atat reale cat si online. Apoi, magazinele aflate aproape de client vor fi selectate si utilizatorul va beneficia de optiunea de a suna la acestea pentru a beneficia de produse.

Un feature foarte util este posibilitatea de a asculta parti ale melodiilor pe care doriti sa le cumparati, in vreme ce Scan va afisa si o lista a pieselor CD-urilor cautate. Scan va fi utilizat pe un telefon cu camera astfel: veti indrepta handsetul cu camera spre codul de bare si, in conditii bune de luminozitate, telefonul  va recunoaste respectivul cod, iar softul il va analiza.

Demo Android Scan:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×