Meizu M2 debutează în China, e pur şi simplu "prea smartphone" pentru doar 100 de dolari

2.257 ori
<b>Meizu M2 debutează în China, e pur şi simplu "prea smartphone" pentru doar 100 de dolari</b>Ştiam că la final de luna iulie urma să aibă loc o lansare de telefon Meizu cu dotări atractive şi preţ foarte bun. Ei bine, noul venit, Meizu M2 a devenit realitate astăzi la un preţ excelent de doar 100 de dolari, sau mai bine zis... 96 de...

Ştiam că la final de luna iulie urma să aibă loc o lansare de telefon Meizu cu dotări atractive şi preţ foarte bun. Ei bine, noul venit, Meizu M2 a devenit realitate astăzi la un preţ excelent de doar 100 de dolari, sau mai bine zis... 96 de dolari.

Pentru această sumă primim dotări pe care şi Lenovo, ZTE, Huawei Xiaomi ar fi invidiosi. M2 aduce un ecran de 5 inch cu rezoluţie 720p, 2 GB RAM, 16 GB stocare, o baterie de 2500 mAh şi un procesor 64 bit quad core. Chipsetul este un MediaTek MT6735 de 1.2 GHz, iar la bord mai găsim şi o cameră frontală de 5 MP şi o cameră principală de 13 MP, plus GPU Mali T720.

Meizu M2

Handsetul rulează Android 5.1 cu interfaţa Meizu Flyme aplicată peste. După modelul Huawei, acest telefon are un slot microSD ce poate fi folosit ca un al doilea slot SIM (la Huawei era invers). În ce priveşte conectivitatea, M2 aduce şi suport WiFi 802.11n, Bluetooth 4.0, GPS şi compatibilitate cu reţelele 4G din China. Nu avem încă idee dacă acest model va ajunge în Europa, dar ar fi păcat să nu ajungă..

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×