Alcatel are 3 smartphone-uri pregătite pentru IFA 2017: A3 Plus, A7 XL și U5 HD

1.028 ori
<b>Alcatel are 3 smartphone-uri pregătite pentru IFA 2017: A3 Plus, A7 XL și U5 HD</b>Ca de fiecare dată, înainte de startul unui mare show tech apar leak-uri generoase ce conțin detalii despre toate terminalele mobile pe care un producător anume le va prezenta la fața locului. Cam asta se întâmplă astăzi cu Alcatel, o firmă ce

Înainte de startul târgului IFA 2017 avem partea de o scăpăare mai serioasă pentru dispozitivele mobile pe care Alcatel le va aduce aici, acestea fiind în număr de 3. Site-ul rus mobiltelefon.ru are imagini cu aceste terminale și totodată reușim să aflăm o parte dintre specificațiile oferite la pachet. Produsele sunt numite Alcatel A3 Plus, Alcatel A7 XL și Alcatel U5 HD - și le vedeți în imaginile de mai jos!

Alcatel A3 Plus

Alcatel A3 Plus

Despre primul terminal din listă aflăm faptul că va opta pentru un display HD de 5.5 inch și că acesta va fi disponibil în variante 3G și 4G comercial. Face parte din zona de buget și ni se dezvăluie faptul că modelul 3G va sosi cu un scanner de amprente plasat în spate, asta în vreme ce pe varianta cu suport 4G vom primi scanner-ul de amprente pe partea din față. Ca design vedem un corp din policarbonat cu look metalic.

Alcatel A7 XL

Alcatel A7 XL

Trecem în zona phablet-urilor mai generoase ca diagonală și îl avem pe Alcatel A7 XL, un ditamai dispozitivul ce va oferi un ecran HD IPS de 6 inch (1280 x 720 pixeli). Deasupra sa avem un strat de sticlă 2.5D curbată spre margini, iar în spate vom regăsi o cameră duală compusă dintr-un senzor principal de 12 megapixeli și unul secundar de 2 megapixeli ce va facilita obținerea de efect bokeh în fotografii.

Alcatel U5 HD

Alcatel U5 HD

Și în cele din urmă îl avem pe Alcatel U5 HD, terminal ce pare a fi un low-end echipat cu display HD de 5 inch și cu Android Nougat din fabrică. Nici urmă de scanner de amprente pe acest terminal și privind imaginea de mai sus remarcăm că pe spate se va afla o cameră foto cu bliț LED și că primim butoane fizice de control volum și power/unlock. Panoul spate pare a fi detașabil și adoptă o textură punctată pentru un grip mai bun și o rezistență sporită la zgârieturi.

Rămâne să aflăm ce procesoare vor adopta aceste noi smartphone-uri, cu toate că sunt mari șanse să vedem chipset-uri MediaTek în cazul de față. Mă aștept și la 1-2 GB RAM, la 8 GB de stocare flash și sloturi microSD pentru toate din listă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×