Scăpări de ultimă oră indică faptul că Android O se va numi de fapt "Orellete" și nu Oreo

1.343 ori
<b>Scăpări de ultimă oră indică faptul că Android O se va numi de fapt "Orellete" și nu Oreo</b>Cu toate că în weekend aflam faptul că numele Android 8.0 Oreo este ca bătut în cuie pentru noul release software, astăzi în ziua lansării apar scăpări de ultimă oră ce par a indica o denumire diferită de desert. Este vorba despre Orellete, un deseet

Chiar în ultimele zile am aflat că numele Oreo ar fi bătut în cuie de către Google pentru denumirea noului release Android, asta prin intermediul lui Evan Blass și a unei scăpări direct din partea marelui G. Acum pe ultima sută de metri apar scăpări ce fac referire la faptul că release-ul mult așteptat va fi numit Android 8.0 Orellete, informație ce vine din partea lui Cliff Wade, manager de suport clienți pentru Nova Launcher.

Acesta ar fi primit vestea din partea unei surse ce dorește să rămână anonimă și el este sigur că Google nu își va numi noua versiune Oreo, ci Orellete în schimb. Vorbim aici despre un produs de patiserie catalan ce este servit de obicei la nunți și pe care îl puteți vedea în imaginea de mai sus.

Ținând cont de faptul că nici Android 7.0 nu a ajuns să fie denumit la final Nutella precum se aștepta toată lumea, sunt mari șanse și ca în cazul variantei succesor să se întâmple fix același lucru. Cum stau lucrurile de fapt aflăm în câteva ore, astăzi în ziua eclipsei fiind programată lansarea versiunii finale! Aparent, anunțul ar avea loc în jurul orei 22:00 (ora României)!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×