Alcatel 5 ni se prezintă într-o randare marca Evan Blass; vine cu o abordare diferită pentru ecranul 18:9

965 ori
<b>Alcatel 5 ni se prezintă într-o randare marca Evan Blass; vine cu o abordare diferită pentru ecranul 18:9</b>Și Alcatel pregătește noutăți pentru prima parte a anului 2018, printre acestea numărându-se și smartphone-ul numit Alcatel 5, cel pe care îl putem vedea astăzi într-o randare detaliată sosită prin intermediul celebrului Evan Blass

Evan Blass este la posturi în aceste zile și după ce în această dimineață ne-a servit pe tavă randări detaliate pentru smartphone-urile Sony Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra și Xperia L2, este momentul ca acum să ne prezinte și o asemenea imagine pentru flagship-ul Alcatel 5. Telefonul are mari șanse să debuteze oficial la CES 2018, sau cel târziu la final de februarie atunci când are loc târgul MWC în Barcelona.

Alcatel 5

Ce observăm din randarea oferită de @evleaks este că telefonul pregătit de Alcatel vine cu o altă abordare pentru ecranul 18:9, compania optând pentru un design edge-to-edge în 3 laturi. Astfel regăsim doar o margine în partea de sus unde se află senzorii de luminozitate, camera selfie și earpiece-ul pentru convorbiri, în vreme ce restul de 3 margini sunt foarte înguste.

Nu avem detalii despre dotările dispozitivului, dar prespun că acesta sosește cu un ecran FHD+ de 6 inch, cu 4 sau 6 GB RAM și cu o cameră foto principală capabilă de captură 4K. Remarcăm scanner-ul de amprente din spate și aparent jack-ul audio 3.5 mm dispare și de aici. Să vedem acum ce procesor va aduce Alcatel aici, sperând totuși să nu fie vorba despre un Mediatek..

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×