Alcatel 5 ni se prezintă într-o randare marca Evan Blass; vine cu o abordare diferită pentru ecranul 18:9

Autor:  | Publicat în:  Alcatel 923 ori
<b>Alcatel 5 ni se prezintă într-o randare marca Evan Blass; vine cu o abordare diferită pentru ecranul 18:9</b>Și Alcatel pregătește noutăți pentru prima parte a anului 2018, printre acestea numărându-se și smartphone-ul numit Alcatel 5, cel pe care îl putem vedea astăzi într-o randare detaliată sosită prin intermediul celebrului Evan Blass

Evan Blass este la posturi în aceste zile și după ce în această dimineață ne-a servit pe tavă randări detaliate pentru smartphone-urile Sony Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra și Xperia L2, este momentul ca acum să ne prezinte și o asemenea imagine pentru flagship-ul Alcatel 5. Telefonul are mari șanse să debuteze oficial la CES 2018, sau cel târziu la final de februarie atunci când are loc târgul MWC în Barcelona.

Alcatel 5

Ce observăm din randarea oferită de @evleaks este că telefonul pregătit de Alcatel vine cu o altă abordare pentru ecranul 18:9, compania optând pentru un design edge-to-edge în 3 laturi. Astfel regăsim doar o margine în partea de sus unde se află senzorii de luminozitate, camera selfie și earpiece-ul pentru convorbiri, în vreme ce restul de 3 margini sunt foarte înguste.

Nu avem detalii despre dotările dispozitivului, dar prespun că acesta sosește cu un ecran FHD+ de 6 inch, cu 4 sau 6 GB RAM și cu o cameră foto principală capabilă de captură 4K. Remarcăm scanner-ul de amprente din spate și aparent jack-ul audio 3.5 mm dispare și de aici. Să vedem acum ce procesor va aduce Alcatel aici, sperând totuși să nu fie vorba despre un Mediatek..

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×