Nokia 8 ajunge la precomandă în Germania și Rusia la prețuri mai mici decât cele sugerate la debut

4.125 ori
<b>Nokia 8 ajunge la precomandă în Germania și Rusia la prețuri mai mici decât cele sugerate la debut</b>Odată cu debutul lui Nokia 8 am aflat și faptul că acest terminal va costa 600 euro pe plan european, o sumă deloc rea ținând cont de pachetul hardware ce ni se oferă aici. Astăzi apar indicii cu privire la faptul că telefonul este chiar mai ieftin

În urmă cu doar câteva zile a avut loc și anunțul flagship-ului Nokia 8, moment în care aflam că pe plan european urmează a fi comercializat la suma de 600 euro. Astăzi apar confirmări ale faptului că prețul este chiar mai mic de atât, mai precis 575 sau 579 euro în regiuni precum Rusia și Germania unde au debutat programele de precomandă. Suma nu este deloc rea raportată la dotările telefonului și va fi interesant de urmărit dacă aceleași prețuri vor fi practicate și în România.

Nokia 8

Se pare că livrările către clienții ce precomandă telefonul acum vor debuta din data de 7 septembrie și cei care comandă produsul prin intermediul operatorului german O2 vor primi cadou un smartwatch Nokia Steel în valoare de 120 euro. Vă amintim că Nokia 8 vine cu display Quad HD de 5.3 inch, cu puternicul procesor Snapdragon 835 și cu 64 GB de stocare flash, respectiv 4 GB de RAM.

Cel mai interesant aspect este însă camera duală din spate ce vine cu optică ZEISS, un senzor dual pe care am vrea să îl vedem pus la treabă cât mai curând posibil. De aceea urmărim cu mare atenție youtuberi precum SuperSaf pentru a vedea teste și comparații detaliate la fotografiere și filmare 4K! 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×