Alcatel Idol 5 își dezvăluie specificațiile hardware; telefon mid-range cu preț de 400 euro

952 ori
<b>Alcatel Idol 5 își dezvăluie specificațiile hardware; telefon mid-range cu preț de 400 euro</b>Și Alcatel va aduce o serie de noi produse anul acesta la IFA, printre ele numărându-se și modelul Idol 5 despre care aflăm astăzi mai toate detaliile posibile. În primul rând descoperim că prețul produsului ar putea fi de aproximativ 400 euro

Târgul IFA din acest an se apropie cu pași repezi de deschidere și asta înseamnă că avem parte din ce în ce mai multe leak-uri asociate terminalelor ce se vor lansa aici. Alcatel va fi prezent la fața locului și ne va aduce și smartphone-ul numit Idol 5 - un model din zona mid-range despre care aflăm astăzi noi informații și pe care îl vedem într-o serie de randări oficiale prezentate de către winfuture.de.

Alcatel Idol 5

Acesta aduce un design cât de cât arătos și aflăm că la nivel hardware ni se oferă un display IPS Full HD de 5.2 inch, un procesor octa-core MediaTek MT6735 de 1.3 GHz + 3 GB de RAM. Spațiul de stocare este de 16 GB și primim alături slot microSD pentru extinderea memoriei interne la nevoie.

Telefonul beneficiază de o cameră frontală de 8 megapixeli, de un senzor foto principal de 16 megapixeli și de sistemul de operare Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică. Potrivit datelor dezvăluite astăzi, Alcatel Idol 5 va debuta pe plan european la un preț de 400 euro, o sumă cam măricică dacă mă întrebați pe mine, asta ținând cont de faptul că găsim variante din China la jumătate de preț și cu dotări mai bune de atât..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×