Huawei postează primul teaser ce prezintă designul lui Mate 10, confirmă debutul pe 16 octombrie

1.784 ori
<b>Huawei postează primul teaser ce prezintă designul lui Mate 10, confirmă debutul pe 16 octombrie</b>Astăzi sosește și primul teaser care prezintă design-ul lui Huawei Mate 10, un phablet de 6 inch pe care îl așteptăm lansat oficial în cadrul unui eveniment programat pentru 16 octombrie în Germania. Acesta va opta pentru o cameră duală Leica și

Huawei Mate 10 a avut parte de scăpări în ultima vreme, nu unele foarte concludente, dar totuşi detaliind ecranul phabletului spre exemplu. Acum luăm contact şi cu primul teaser de la Huawei pentru acest terminal, care confirmă atât elemente de design, cât şi data de debut.

Huawei Mate 10

Aflaţi că smartphone-ul va debuta pe 16 octombrie la Munchen, lucru confirmat acum şi de către Huawei. Remarcăm orientarea verticală a camerei principale, abordare văzută şi pe Mate 9, în vreme ce modelele P9 şi P10 au preferat orientarea orizontală. Huawei Mate 10 reprezintă o premieră pentru producătorul chinez, fiind primul telefon al companiei care trece la abordarea edge to edge a ecranului.

Huawei Australia este sursa acestui teaser, în cazul în care eraţi curiosi. Mai mult decât atât Huawei a trecut şi la un atac la baioneta direct la adresa lui Galaxy Note 8. Hashtag-ul care însoţeşte teaserul este "#beyondthegalaxy", care e clar adresat ca o înţepătură la adresa Samsung. Acest smartphone va marca şi debutul noului procesor puternic Kirin 970 şi o nouă generaţie de senzori foto cu tehnologie Leica va ieşi la iveală. 

Ecranul de 6 inch va avea un aspect 18:9, rezoluţie QHD+ probabil şi ar trebui să vedem şi 6 GB RAM la bord şi o baterie generoasă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×