Smartphone-ul Huawei Enjoy 7 se dezvăluie într-o galerie de fotografii; aflăm și specificații!

1.376 ori
<b>Smartphone-ul Huawei Enjoy 7 se dezvăluie într-o galerie de fotografii; aflăm și specificații!</b>În mod interesant se pare că abia după lansarea lui Huawei Enjoy 7 Plus vom face cunoștiință cu varianta standard Enjoy 7 - terminal care astăzi ni se prezintă într-o galerie de fotografii. Vedem aici un design ce ne amintește de produse venite

În aprilie debuta pe piață și smartphone-ul Huawei Enjoy 7 Plus, model din zona phablet cu preț de 230 dolari și mega-baterie de 4000 mAh la pachet. Interesant este faptul că varianta standard din această nouă gamă și anume Enjoy 7, sosește abia acum în mainstream odată cu apariția unei galerii de fotografii. Produsul urmează a fi lansat oficial în perioada următoare și cu această ocazie aflăm și câteva dintre specificații.

Huawei Enjoy 7

La nivel de design varianta Enjoy 7 nu se aseamănă nici măcar puțin cu modelul Plus, fiind vorba aici de o altă abordare. Aflăm că telfeonul poartă numele de cod TRT-AL00 și că printre dotările sale vor regăsi și procesorul Qualcomm Snapdragon 435. În mod inedit se oferă aici un port USB Type-C la bază, element de conectivitate care rar ajunge a fi implementat pe terminale din zona mid-range de specificații.

Veștile de astăzi mai indică și prezența lui Android Nougat la bord, a unei camere frontale de 5 megapixeli și a unui senzor foto principal de 13 megapixeli. Bateria de 3020 mAh ar trebui să asigure o autonomie decentă și mai află că telefonul sosește și cu display HD de 5 inch. Două variante vor fi disponibile, iar prețurile nu vor trece de 200 dolari după cum puteți vedea mai jos. Așteptăm acum și debutul oficial!

  • 2 GB RAM + 16 GB stocare - 160 dolari
  • 3 GB RAM + 32 GB stocare - 190 dolari
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×