Nokia 8 ar urma să debuteze oficial foarte curând; telefon high-end cu preț de 600 euro

2.019 ori
<b>Nokia 8 ar urma să debuteze oficial foarte curând; telefon high-end cu preț de 600 euro</b>Un nou leak ajuns online ne aduce la cunoștiință astăzi faptul că terminalul high-end Nokia 8 ar urma să debuteze foarte curând și asta la un preț de aproximativ 600 euro. Telefonul promite o cameră foto duală și potrivit celor mai noi speculații

Sfârșitul săptămânii are și noutăți pentru fanii Nokia care află detalii despre smartphone-ul high-end Nokia 8. Potrivit publicației germane WinFuture.de care de-a lungul timpului ne-a oferit leak-uri de încredere, se pare că telefonul de față urmează a debuta oficial foarte curând. Produsul ar purta numele de cod TA-1004 și aparent acesta va sosi cu un display de 5.3 inch cu rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli).

Se menționează că smartphone-ul va oferi 4 GB RAM, 64 GB de stocare și suport pentru două cartele SIM. Ar putea avea o cameră duală cu optică Zeiss și va sosi în 4 variante de culoare: albastru, gri, albastru deschis și auriu cupru. Interesant este faptul că spre deosebire de ultimul leak ce indica faptul că vom primi un chipset Snapdragon 660 pe telefon, aici apare din nou în peisaj ideea unui procesor Snapdragon 835 la bord.

Vom avea și Android Nougat preinstalat, un scanner de amprente și potrivit publicației germane, telefonul va fi comercializat la un preț de aproximativ 600 euro pe plan european. Lansarea este așteptată până la finalul acestei luni, semn că în august vom găsi telefonul pe rafturile din magazine. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×