Alcatel lansează flagship-ul octa core OneTouch Idol X+

1.453 ori
<b>Alcatel lansează flagship-ul octa core OneTouch Idol X+</b>E anul plusurilor se pare, dacă ne luăm după zvonurile că HTC One 2 va fi de fapt HTC One+, iar acum aflăm că și noul flagship Alcatel este tot un model cu plus la coadă. Este vorba despre Alcatel OneTouch Idol X+, pe care îl vedeți mai jos....

E anul plusurilor se pare, dacă ne luăm după zvonurile că HTC One 2 va fi de fapt HTC One+, iar acum aflăm că și noul flagship Alcatel este tot un model cu plus la coadă. Este vorba despre Alcatel OneTouch Idol X+, pe care îl vedeți mai jos.

Acest handset a debutat la CES 2014 și vine cu un procesor octa core de la MediaTek drept punct de atracție. Telefonul măsoară doar 7.9 mm în grosime și integrează un display de 5 inch cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și densitate de 441 ppi. în spate se afla o cameră de 13 megapixeli cu deschidere F/2.0, iar procesorul menționat mai sus atinge o frecvență de 2 GHz.

E vorba despre un MediaTek MT6592, construit pe baza procesului de 28 nm și care vine la pachet cu un GPU puternic quad core ARM Mali 450 la 700 MHz. Idol X+ aduce și o baterie de 2500 mAh, difuzoare HiFi și 2 GB RAM. Se vehiculează un preț de 330 de dolari pentru acest model, cel puțin în China, iar o lansare la mijlocul acestei luni a fost promisă tot pentru țara natală a celor de la TCL, deținătorul Alcatel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×