iPhone 7 ar putea sosi la pachet cu o tehnologie 3D Touch îmbunătățită

975 ori
<b>iPhone 7 ar putea sosi la pachet cu o tehnologie 3D Touch îmbunătățită</b>Din acest moment mai avem aproximativ 3 luni până la debutul lui iPhone 7 și a variantei sale de tip phablet denumită iPhone 7 Plus. În vreme ce mai toți analiștii chinezi indică faptul că noua generație nu va suferi prea multe modificări la capitolul

Fix din acest moment ne mai despart aproximativ 3 luni de lansarea lui iPhone 7 și a variantei sale Plus, modele care nu vor suferi prea multe schimbări la capitolul design comparativ cu actuala generație. Totuși, telefoanele vor beneficia de un pachet hardware actualizat, unul ce va include și un modul foto dual pentru versiunea phablet.

Prin intermediul unui raport din partea publicației Nikkeiaflăm astăzi câteva detalii referitoare la o eventuală evoluție și pentru tehnologia 3D Touch ce va fi adusă la bordul noilor telefoane. Aparent, produsele în cauză vor beneficia de un motor haptic îmbunătățit, unul ce va permite crearea de vibrații tactile mult mai complexe decât la ora actuală.

Ne-am putea aștepta astfel la un feedback haptic ce durează mai mult sau mai puțin, sau la diferite viteze pentru aceste vibrații speciale ce apar la apăsarea mai pronunțată pe unele iconițe. După cum probabil știți, la această apăsare mai pronunțată pe iconițe, suntem întâmpinați de meniuri rapide către anumite funcții disponibile în aplicații.

Tot cu ajutorul 3D Touch putem previzualiza email-urile primite, vizualiza fotografiile, dar și intra în secțiunea de multitasking printr-o apăsare pe marginea din stânga a ecranului. Rămâne de văzut cum va evolua 3D Touch în acest an, și dacă upgrade-ul către noul model se merită măcar pentru hardware-ul actualizat. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×