Alcatel lansează două noi tablete: Pop 7 și Pop 8; Iată detalii!

815 ori
<b>Alcatel lansează două noi tablete: Pop 7 și Pop 8; Iată detalii!</b>Alcatel a anunțat astăzi lansarea a două noi tablete cu un design destul de previzibil dacă mă întrebați pe mine. E vorba despre modelele Alcatel Pop 7 și Pop 8, pe care le puteți admira mai jos. &nbsp; Alcatel Pop 7 este o tabletă midrange cu...

Alcatel a anunțat astăzi lansarea a două noi tablete cu un design destul de previzibil dacă mă întrebați pe mine. E vorba despre modelele Alcatel Pop 7 și Pop 8, pe care le puteți admira mai jos.

Alcatel Pop 7 este o tabletă midrange cu ecran de 7 inch, un TFT WSVGA cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Terminalul rulează Android 4.2 și vine cu un CPU dual core de 1.3 GHz, o cameră frontală de 0.3 MP și o cameră de 2 MP în spate cu captura video 720p. Avem la dispoziție și 1 GB RAM, 4 GB memorie internă și slot microSD cu suport pentru până la 32 GB.

Bateria acestei tablete este o unitate de 3240 mAh, iar Alcatel Pop 8 vine cu un ecran IPS de 8 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Acest model dispune de un procesor quad core de 1.3 GHz, camera frontală de 0.3 MP și camera spate de 2 MP. Cantitatea de RAM și stocare este aceeași ca și la Pop 7, iar ambele modele vor primi și accesorii, precum un flip cover magnetic și carcasa snap.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×