Alcatel lansează două noi tablete: Pop 7 și Pop 8; Iată detalii!

Autor:  | Publicat în:  Alcatel 772 ori
<b>Alcatel lansează două noi tablete: Pop 7 și Pop 8; Iată detalii!</b>Alcatel a anunțat astăzi lansarea a două noi tablete cu un design destul de previzibil dacă mă întrebați pe mine. E vorba despre modelele Alcatel Pop 7 și Pop 8, pe care le puteți admira mai jos. &nbsp; Alcatel Pop 7 este o tabletă midrange cu...

Alcatel a anunțat astăzi lansarea a două noi tablete cu un design destul de previzibil dacă mă întrebați pe mine. E vorba despre modelele Alcatel Pop 7 și Pop 8, pe care le puteți admira mai jos.

Alcatel Pop 7 este o tabletă midrange cu ecran de 7 inch, un TFT WSVGA cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Terminalul rulează Android 4.2 și vine cu un CPU dual core de 1.3 GHz, o cameră frontală de 0.3 MP și o cameră de 2 MP în spate cu captura video 720p. Avem la dispoziție și 1 GB RAM, 4 GB memorie internă și slot microSD cu suport pentru până la 32 GB.

Bateria acestei tablete este o unitate de 3240 mAh, iar Alcatel Pop 8 vine cu un ecran IPS de 8 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Acest model dispune de un procesor quad core de 1.3 GHz, camera frontală de 0.3 MP și camera spate de 2 MP. Cantitatea de RAM și stocare este aceeași ca și la Pop 7, iar ambele modele vor primi și accesorii, precum un flip cover magnetic și carcasa snap.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×