Alcatel Lucent și Nokia Networks ar putea fuziona; Negocierile ar fi Început deja!

755 ori
<b>Alcatel Lucent și Nokia Networks ar putea fuziona; Negocierile ar fi Început deja!</b>Nokia Networks, una dintre cele mai profitabile ramuri ale companiei din Finlanda ar fi început negocierile pentru o fuziune cu Alcatel Lucent. Informația a fost publicată în revista germană Manager Magazin în această săptămână, citând surse...

Nokia Networks, una dintre cele mai profitabile ramuri ale companiei din Finlanda ar fi început negocierile pentru o fuziune cu Alcatel Lucent. Informația a fost publicată în revista germană Manager Magazin în această săptămână, citând surse din cadrul companiilor.

Cele două companii ar putea fie să fuzioneze, fie să înceapă o colaborare strânsă, conform surselor. Imediat după veste, acțiunile Alcatel au crescut cu 5.8%, iar cele Nokia cu 2.1%. Interesant e că publicația germană a ținut să menționeze și că Nokia ia în calcul intrarea pe piața purtabilelor, mutare pe care o mai auzisem și în trecut, dar asociată cu segmentul HERE, mai degrabă decât cu Networks.

Colaborarea dintre Nokia Networks și Alcatel Lucent e vitală pentru viitorul tehnologiei 5G în Europa. în Asia lucrurile s-au pus în mișcare, cu aportul celor de la Samsung, al operatorilor coreeni, iar pe celălalt front îi avem pe Huawei și menționăm și implicarea celor de la Ericsson. Nokia și Alcatel ar putea forma un parteneriat care să aducă mai rapid tehnologia next gen de conectivitate și pe continentul nostru.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×