Alcatel One Touch Scribe Pro, un nou phablet de 6 inch cu procesor quad core si dual SIM

945 ori
<b>Alcatel One Touch Scribe Pro, un nou phablet de 6 inch cu procesor quad core si dual SIM</b>Chiar si dupa atat de multi ani, Alcatel continua sa existe, desi nu in varianta originala, ci achizitionati de firma TCL. Compania pregateste un nou phablet, pe care il puteti admira mai jos, sub numele de One Touch Scribe Pro. &nbsp; Zvonacul rus Eldar...

Chiar si dupa atat de multi ani, Alcatel continua sa existe, desi nu in varianta originala, ci achizitionati de firma TCL. Compania pregateste un nou phablet, pe care il puteti admira mai jos, sub numele de One Touch Scribe Pro.

Zvonacul rus Eldar Murtazin a postat recent pe Twitter faptul ca un nou telefon Alcatel va sosi in curand si apoi a aratat publicului specificatiile pentru Alcatel One Touch Scribe Pro. La interior terminalul are un procesor quad core de 1.5 GHz, in vreme ce in zona frontala se afla un ecran de 6 inch, care confirma statutul de phablet al acestui device.

Acesta va fi cel mai probabil un display HD si nu Full HD, iar in spate se afla o camera de 13 megapixeli. Alcatel One Touch Scribe va folosi o baterie de 3400 mAh si va fi un handset dual SIM. Se pare ca phabletul va debuta in Hong Kong inaintea altor teritorii, iar pretul acestui nou venit va fi in jurul a 300 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×