Avem și primele imagini cu tableta Nokia cu Windows RT 8.1, În varianta roșie

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.311 ori
<b>Avem și primele imagini cu tableta Nokia cu Windows RT 8.1, În varianta roșie</b>După&nbsp;ce ieri am aflat zvonuri solide&nbsp;cu privire la o primă tabletă Nokia cu Windows RT 8.1 la bord, astăzi avem și primele imagini cu acest device. Ca de obicei, vă invit la precauție maximă, deoarece imagini de acest gen sunt ușor de...

După ce ieri am aflat zvonuri solide cu privire la o primă tabletă Nokia cu Windows RT 8.1 la bord, astăzi avem și primele imagini cu acest device. Ca de obicei, vă invit la precauție maximă, deoarece imagini de acest gen sunt ușor de realizat de către profesioniști.

Dacă în articolul de ieri vă informăm că tableta va debuta pe culoare cyan și prin operatorul AT&T, ei bine, astăzi descoperim o variantă roșie pentru Verizon. Designul duce cu gândul la un telefon Lumia mai mare, iar acest produs va rula Windows RT 8.1 folosindu-se de un procesor Snapdragon 800, cu o frecvență de 2.15 GHz.

Alte dotări includ un display touch Full HD de 10.1 inch, cu multitouch în 5 puncte și 32 GB memorie internă. Terminalul vine cu micro HDMI, USB 3.0, Wireless N Cell și pare destul de subțire și ușor, mai ales că în imagine e ținut cu o singură mână. încă nu e clar dacă acest nou venit va avea carcasa fabricată din policarbonat sau metal. Așteptați-vă la o lansare la finalul lunii viitoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×