Vertu Ti - primul smartphone de lux cu Android, din portofoliul companiei

1.066 ori
<b>Vertu Ti - primul smartphone de lux cu Android, din portofoliul companiei</b>Vertu nu mai face parte din cadrul Nokia, divizia ce produce telefoane de lux a fost vândută în 2012. Aceștia s-au reorientat rapid și au ales să prezinte și primul lor smartphone cu Android din gama Vertu, o gamă care se remarcă prin prețurile...

Vertu nu mai face parte din cadrul Nokia, divizia ce produce telefoane de lux a fost vândută în 2012. Aceștia s-au reorientat rapid și au ales să prezinte și primul lor smartphone cu Android din gama Vertu, o gamă care se remarcă prin prețurile de achiziție fabuloase ce sunt potrivite celor cu foarte mulți bani în conturile din bancă.

Să vedem care sunt specificațiile lui Vertu Ti:

  • display de 3.7 inch cu rezoluție 480x800 pixeli;
  • procesor dual-core la 1.7 GHz, 1 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare;
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich și o interfață grafică personalizată;
  • cameră de 8 Megapixeli ce știe să filmeze la 1080p, cameră frontală de 1.3 Megapixeli.

Ce-l face deosebit față de un smartphone Android de top?

Atenția pentru detalii, materialele de calitate, fabricat din titanium, sunet ce beneficiază de speakere stereo cu tehnologie împrumutată de la Bang&Olufsen. Sunt 184 de părți componente, asamblat în Marea Britanie. Ecranul ar fi greu de zgâriat.

Prețurile pornesc de la 7900 de euro. Oare câte SGS III și iPhone 5 se încadrează în această sumă?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×