Alcatel OT-C820, un "music phone" surpriza

2.842 ori
<b>Alcatel OT-C820, un "music phone" surpriza</b>Ne intrebam ce legatura au Alcatel si "music phone" vazandu-le in aceeasi propozitie, iar raspunsul ne vine din partea modelului OT-C820. Pentru cei indusi in eroare de termenul "music phone" trebuie sa stiti ca un astfel de telefon are functiile si...

Ne intrebam ce legatura au Alcatel si "music phone" vazandu-le in aceeasi propozitie, iar raspunsul ne vine din partea modelului OT-C820.

Pentru cei indusi in eroare de termenul "music phone" trebuie sa stiti ca un astfel de telefon are functiile si designul unui slide-phone normal, cu exceptia catorva butoane destinate functiilor media. Acestea sunt plasate pe partea exterioara a terminalului, sub ecran si le recunoasteti usor, fiind vorba de clasicele "stop/play/pause" si "fast forward/rewind".

Cu un display color TFT de 2 inch, avand Bluetooth 2.0 cu A2DP si un card de memorie microSD, OT-C820 promite a fi mai mult decat un telefon cu care sa asculti muzica. Functia de afisare a versurilor se va dovedi extrema de utila celor ce vor dori sa fredoneze la unison cu artistii preferati. Pretul acestui terminal nu este cunoscut inca, dar avand in vedere faptul ca Alcatel si-a schimbat stilul, ne putem astepta si la o schimbare la nivelul preturilor.

Vom vedea daca Apple ii vor suspecta si pe cei de la Alcatel de copierea unor elemente specifice iPhone, avand in vedere noul concept de "music phone" pe care il aduce OT-C820.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×