Alcatel OT-C820, un "music phone" surpriza

Autor:  | Publicat în:  Alcatel 2.775 ori
<b>Alcatel OT-C820, un "music phone" surpriza</b>Ne intrebam ce legatura au Alcatel si "music phone" vazandu-le in aceeasi propozitie, iar raspunsul ne vine din partea modelului OT-C820. Pentru cei indusi in eroare de termenul "music phone" trebuie sa stiti ca un astfel de telefon are functiile si...

Ne intrebam ce legatura au Alcatel si "music phone" vazandu-le in aceeasi propozitie, iar raspunsul ne vine din partea modelului OT-C820.

Pentru cei indusi in eroare de termenul "music phone" trebuie sa stiti ca un astfel de telefon are functiile si designul unui slide-phone normal, cu exceptia catorva butoane destinate functiilor media. Acestea sunt plasate pe partea exterioara a terminalului, sub ecran si le recunoasteti usor, fiind vorba de clasicele "stop/play/pause" si "fast forward/rewind".

Cu un display color TFT de 2 inch, avand Bluetooth 2.0 cu A2DP si un card de memorie microSD, OT-C820 promite a fi mai mult decat un telefon cu care sa asculti muzica. Functia de afisare a versurilor se va dovedi extrema de utila celor ce vor dori sa fredoneze la unison cu artistii preferati. Pretul acestui terminal nu este cunoscut inca, dar avand in vedere faptul ca Alcatel si-a schimbat stilul, ne putem astepta si la o schimbare la nivelul preturilor.

Vom vedea daca Apple ii vor suspecta si pe cei de la Alcatel de copierea unor elemente specifice iPhone, avand in vedere noul concept de "music phone" pe care il aduce OT-C820.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×