Noua tehnologie NEC blocheaza spam-urile VoIP

1.200 ori
<b>Noua tehnologie NEC blocheaza spam-urile VoIP</b>Compania NEC a creat o tehnologie care va impiedica apelurile telefonice de tip spam catre utilizatorii VoIP (voice over Internet Protocol). Compania va demonstra ce poate sa faca produsul sau anti-spam la Congresul Mondial 3GSM de la Barcelona de luna...

Compania NEC a creat o tehnologie care va impiedica apelurile telefonice de tip spam catre utilizatorii VoIP (voice over Internet Protocol).

Compania va demonstra ce poate sa faca produsul sau anti-spam la Congresul Mondial 3GSM de la Barcelona de luna viitoare. Totusi, mai sunt progrese de facut pana in clipa cand NEC ne va pune la dispozitie un produs final si comercial. Tehnologia depisteaza daca apelul este efectuat de catre un om sau un "robot" detectand abilitatile conversationale ale apelantului.

Daca rezultatele testului arata ca telefonul a fost efectuat de un astfel de robot, apelul este blocat si telefonul apelatului nici macar nu va apuca sa sune. NEC a testat acest sistem in cadrul unui atac simulat de spam VoIP folosind "boti". Tehnologia a detectat toate apelurile cu caracter de spam, efectuate de computere infectate cu un cod care le face sa fie usor controlabile de la distanta (boti).

Nu se stie inca daca vom putea beneficia de o versiunea comerciala a unui astfel de program, sau daca acesta va fi lansat in comert sau nu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×