Alcatel prezintă noul telefon One Touch Idol Alpha, cu margini care se iluminează

1.851 ori
<b>Alcatel prezintă noul telefon One Touch Idol Alpha, cu margini care se iluminează</b>în afară de modelul One Touch Hero&nbsp;și carcasele sale interesante, Alcatel a prezentat astăzi și handsetul One Touch Idol Alpha, cu un display de 4.7 inch cu margini luminoase. &nbsp; Se pare că handsetul vine cu margini transparente, care vor...

în afară de modelul One Touch Hero și carcasele sale interesante, Alcatel a prezentat astăzi și handsetul One Touch Idol Alpha, cu un display de 4.7 inch cu margini luminoase.

Se pare că handsetul vine cu margini transparente, care vor emite lumină în așa fel încât să indice nivelul de încărcare sau să semnaleze notificările. Terminalul vine cu o rama din aluminiu de jur împrejur și măsoară doar 7.5 mm în grosime. La interior avem un procesor quad core de 1.2 GHz și cu producător necunoscut deocamdată, deși e probabil vorba de Qualcomm sau Mediatek.

Idol Alpha a fost deocamdată prezentat sub formă de preview, dar va fi prezentat în detaliu la IFA 2013 în următoarele zile. Aflăm că ecranul de 4.7 inch este un IPS edge to edge, cu rezoluție HD și remarcăm și prezența unei camere cu bliț LED în zona mata din spate. Revenim cu detalii de la IFA!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×