Alcatel lansează noul smartphone One Touch Hero cu ecran de 6 inch, flip cover LED și E Ink

1.675 ori
<b>Alcatel lansează noul smartphone One Touch Hero cu ecran de 6 inch, flip cover LED și E Ink</b>Alcatel a lansat azi un nou smartphone, pe numele său One Touch Hero, dotat cu ecran de 6 inch. Handsetul rulează Android 4.2 și poate fi admirat mai jos. Avem și câteva accesorii interesante pentru acest produs. &nbsp; Smartphone-ul este dotat cu un...

Alcatel a lansat azi un nou smartphone, pe numele său One Touch Hero, dotat cu ecran de 6 inch. Handsetul rulează Android 4.2 și poate fi admirat mai jos. Avem și câteva accesorii interesante pentru acest produs.

Smartphone-ul este dotat cu un ecran LCD Full HD și primește câteva accesorii de tip coperți pentru ecran. Una dintre ele vine cu tehnologie E Ink și permite utilizatorilor să citească o carte fără a folosi ecranul principal. Există și un "cover" de acest gen cu sistem de încărcare wireless și un MagicFlip Cover cu notificări LED.

în fine, revenind la telefon, el este dotat cu un procesor quad core de 1.5 GHz, 2 GB RAM și o cameră de 13 megapixeli, plus o cameră frontală de 2 MP. Alcatel One Touch Hero va sosi în variante de 8 sau 16 GB și îl veți găsi în magazine din octombrie cu un preț pe măsură. Bateria să de 3400 mAh nu sună deloc rău, în ciuda diagonalei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×