Alcatel revine pe piata cu OT-C635

Autor:  | Publicat în:  Alcatel 1.666 ori
<b>Alcatel revine pe piata cu OT-C635</b>Exact cand credeam ca nimic nu ne mai poate uimi, Alcatel ne socheaza prin noul sau terminal: OT-C635, disponibil in varianta sa mov. Desi nu este o alegere chiar neinspirata a culorii, nu se incadreaza in nuantele clasice pentru telefoanele destinate...

Exact cand credeam ca nimic nu ne mai poate uimi, Alcatel ne socheaza prin noul sau terminal: OT-C635, disponibil in varianta sa mov.

Desi nu este o alegere chiar neinspirata a culorii, nu se incadreaza in nuantele clasice pentru telefoanele destinate publicului de masa. Punctul forte ale noului Alcatel este reprezentat de un pret extrem de accesibil, $75, in conditiile in care veti incheia un contract cu Virgin Mobile. OT-C635 ofera si o viata lunga a bateriei, dar vom mai astepta pana la modelul urmator daca dorim o camera cu functie de megapixel.

Lista de lipsuri ale telefonului nu se sfarseste aici si ne vor lipsi cu siguranta playbackul audio si video sau functia 3G. Fara toate acestea, putem doar sa cautam un motiv real pentru care am cumpara un astfel de telefon. Pretul? Bateria? 2 astfel de trasaturi nu fac un telefon atragator, nici pentru cel mai simplist dintre cumparatorii de telefoane mobile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×