Vorbeste cu incetinitorul cu telefonul Raku-Raku

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 922 ori
<b>Vorbeste cu incetinitorul cu telefonul Raku-Raku</b>In timp ce unii producatori se chinuie sa creeze terminale dotate cu touchscreen, 3G, e-paper sau alte inovatii, alte companii raman la modelele clasice, dedicate publicului care vrea doar un mijloc portabil de comunicare. DoCoMo sunt creatorii acestui...

In timp ce unii producatori se chinuie sa creeze terminale dotate cu touchscreen, 3G, e-paper sau alte inovatii, alte companii raman la modelele clasice, dedicate publicului care vrea doar un mijloc portabil de comunicare.

DoCoMo sunt creatorii acestui terminal, care pare a fi un clamshell normal, daca nu luam in considerare functia "slow voice" care va va permite sa incetiniti ritmul unei conversatii fara a fi nevoie sa vorbiti mai rar. Astfel orice bunic se poate declara multumit de faptul ca va intelege ce zice nepotul sau care sufera de logoree si vorbeste extrem de repede.

Pe langa aceasta functie bizara, veti putea activa si "clear voice", o optiune care functioneaza ca filtru al zgomotelor din jur. Emailurile si mesajele text pot fi transpuse in format audio, prin functia text-to-speech. De asemenea telefonul incorporeaza si un pedometru care te poate ajuta sa numeri cati pasi faci de-a lungul unei zile. Dupa toate acestea putem clar identifica publicul acestui model: oamenii in varsta, care doresc sa slabeasca si sa auda mai clar ceea ce zic nepotii sau copiii lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×