MWC 2018: Aruncăm o privire prematură asupra lui Alcatel 1x, 3 şi 3X, gata de lansare în Barcelona

966 ori
<b> MWC 2018: Aruncăm o privire prematură asupra lui Alcatel 1x, 3 şi 3X, gata de lansare în Barcelona</b>Scăpările continuă, cele legate de telefoane pe care urmează să le vedem la MWC 2018, iar Evan Blass e pe val. Tocmai a publicat câteva randări cu iz oficial pentru cele mai noi telefoane Alcatel pe care urmează să le vedem în Barcelona. E vorba despre Al

Scăpările continuă, cele legate de telefoane pe care urmează să le vedem la MWC 2018, iar Evan Blass e pe val. Tocmai a publicat câteva randări cu iz oficial pentru cele mai noi telefoane Alcatel pe care urmează să le vedem în Barcelona. E vorba despre Alcatel 1x, Alcatel 3 şi 3x.

Alcatel 1X
(Alcatel 1x)

Începem cu Alcatel 1X, care vine cu un ecran de 5 inch cu rezoluţie 720p şi rulează Android 7.0 Nougat. Are procesor quad core de 1.3 GHz, 2 GB RAM şi 16 GB stocare, plus slot microSD şi o cameră principală de 8 MP. Se pare că acest telefon ar fi fost deja lansat în anumite zone de pe glob. Pe de altă parte Alcatel 3 şi Alcatel 3X par să fie total noi.

Alcatel 3
(Alcatel 3)

La capitolul specificaţii avem doar zvonuri despre ele, menţionând Android 8.0 Oreo ca OS, 32 GB stocare şi 4 GB RAM, plus slot microSD. Ca atare nu sună rău deloc un device de genul, în zona midrange. Procesoare octa core se afla la interior, probabil MediaTek sau în cel mai bun caz Snapdragon. Alcatel 3X are un ecran de 5.7 inch Full HD, iar Alcatel 3 are un ecran de 5.5 inch 720p şi 3 GB RAM.

Alcatel 3x
(Alcatel 3x)

În spate avem o cameră de 13 MP pe Alcatel 3 şi o cameră duala pe Alcatel 3X, dar şi un scanner de amprente. Rămâne acum doar să aflăm preţurile şi data de lansare. Pariez pe sume ce nu sar de 300 de euro. Mi se pare mie sau spatele lui Alcatel 3 aduce cu un HTC U11?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×